Varje dag kommer det hela tiden nya erbjudanden och kampanjer på bingosajter runt om online. Du kan ta del av dem allihop om du vill eftersom det så klart inte finns några begränsningar för hur många man kan vara medlem på i taget. Det enda som då kan bli lite krångligt är att ha koll på allt som händer. Man vill ju inte missa några erbjudanden om gratis spel eller jackpottvinster. Så hur gör man? Det går faktiskt att ha koll på bingonyheter på flera enkla sätt. Hur man gör får du reda på här!

För det första, var inte rädd för att tacka ja till nyhetsbrev om det finns sådana på bingosajterna du är medlem på. Du kanske är rädd att det bara ska komma en massa skräppost som blandas med din vanliga mail? Använd då en separat mailadress för just ditt bingospelande. Tacka ja till nyhetsbrev på de bingosajter du är medlem på och vips så har du riktigt bra koll på vad som händer för tillfället. Nu behöver du ju bara vara noga med att kolla din ”bingomail” då och då. I nyhetsbreven brukar det alltid stå om både pågående och kommande erbjudanden och kampanjer som kan göra ditt spelande ännu mer roligt och spännande än vad det redan är.

Är det nu så att du absolut inte vill tacka ja till nyhetsbreven så finns det alternativ, bara det att det då krävs lite mer engagemang från din sida. På nätet finns det nämligen sajter som samlar bingonyheter. Där kan du läsa om alla erbjudanden och kampanjer som finns tillgängliga på just de bingosajter du spelar på. Där går även att läsa andra nyheter, som till exempel vilka bingosajter som är hetast just nu, vilka som har bäst bonuserbjudanden för nya medlemmar för tillfället med mera. Detta var alltså två sätt som du enkelt kan hålla dig ajour med bingovärlden på.