Man kan som sagt spela bingo 24 timmar om dygnet om man vill online men det bästa av allt är att det finns olika spel vid olika tider. Det är nämligen så att du kan spela både frukostbingo, lunchbingo och kvällsbingo. Många av bingosajterna har nämligen specialspel vid vissa tider på dygnet. Det är riktigt roligt och självklart innebär det även att man kan vinna specialvinster i just dessa tidsbundna spel.

Frukostbingo

Frukostbingo är något som erbjuds på flera av de större svenska bingosajterna. Bingo för dig som är vaken tidigt och vill ha ett roligt tidsfördriv på morgonen. Hur det fungerar är lite olika på de olika bingosajterna. Det som är gemensamt är att frukostbingon ofta pågår mellan ca 06.00 på morgonen och 10.00 på förmiddagen. Men även att det då under denna tid är rabatt på brickorna till vissa spel och bättre jackpott eller till och med bra varuvinster på en del av spelen som inte erbjuds senare under dagen.

Lunchbingo

Här gäller samma sak som för Frukostbingo bara det att tiden är mellan 11.00 och 13 eller 14.00 på dagen. Man erbjuder specialspel, bonusar och specialvinster för dem som spelar de speciella lunchspelen.

Nattbingo

På de flesta bingosajter så arbetar inte chattvärdarna aktivt under nätterna men en del har ordnat nattbingo. För dig som hellre är vaken på natten än dagen, eller kanske bara vill spela när de andra i familjen sover. Nattbingo är alltså specialspel om natten med extra roliga tävlingar, vakna chattvärdar och roliga specialspel i chattarna.